Bistro Krówka i Połówka – franczyza – opinie
O franczyzie – Bistro Krówka i Połówka
Początki firmy sięgają 2016 roku na polu gastronomicznym, kiedy to pierwsza restauracja „Krówka i Połówka” otworzyła swoje drzwi w Starachowicach. Inspiracją był koncept połączenia burgerowni z pubem, wymyślony przez trzech bliskich przyjaciół. Posiadali solidne know-how, entuzjazm i nieugiętość. Początkowy etap okazał się wyzwaniem, jednak dzięki cennym lekcjom wyniesionym z popełnionych błędów, ich innowacyjny koncept zyskał ugruntowaną pozycję, przekraczając wszelkie oczekiwania. Dzisiaj, lokal Krówka i Połówka w Starachowicach serwuje ponad 4000 burgerów miesięcznie, podczas gdy cała sieć osiąga sprzedaż na poziomie kilkudziesięciu tysięcy.
Głównym atutem, który przyczynia się do ogromnej popularności ich wyrobów, jest niezrównana jakość. W produkcji wykorzystują tylko świeże, nienaruszone lub mrożone składniki. Wołowina jest dostarczana codziennie od zaufanych dostawców, mielona i smażona na stopień, na jaki oczekuje gość (well, medium, rare). Niemal wszystkie sosy i dodatki są tworzone na miejscu z najwyższej klasy surowców, nierzadko od lokalnych producentów. Podobna sytuacja dotyczy bułek – pieczone według ich unikalnej receptury przez kooperującą piekarnię, są codziennie dostarczane świeże do restauracji.
Szczegóły o firmie
Sieć Burgerowni „Krówka i Połówka” Maciej Kenig
ul. Młynarska 14A, 27-200 Starachowice
+48 690 413 114