Falla – franczyza – opinie

O franczyzie – Falla

Falla to synergia innowacyjnej kuchni roślinnej i wpływów kulinarnych Bliskiego Wschodu, której podstawą są zasady slow food. Dania przygotowywane są z lokalnych, świeżych składników, które są wzbogacane orientalnymi przyprawami, tworząc odważne, oryginalne połączenia smakowe i kolorystykę, która rzuca się w oczy. Najważniejszym elementem Falla jest autentyczna pasja do jedzenia.

Przez cztery lata swojej działalności, Falla zgromadziła solidną grupę lojalnych fanów (20 tysięcy na Facebooku, 5 tysięcy na Instagramie) i ugruntowała swoją pozycję w miastach takich jak Warszawa, Gdynia, Gdańsk, Wrocław i Bydgoszcz.

Produkty oferowane przez Falla charakteryzują się najwyższą jakością. W pełni wartościowe dania, oferowane w atrakcyjnych cenach, stanowią doskonałe urozmaicenie dla tych, którzy na co dzień jedzą mięso. Gośćmi Falla są studenci, pracownicy firm, rodzice z dziećmi, a także seniorzy.

System zarządzania restauracjami Falla składa się z pięciu etapów:

  1. Przedstawienie oferty współpracy potencjalnemu restauratorowi,
  2. Zatwierdzenie potencjalnej lokalizacji na restaurację Falla,
  3. Podpisanie umowy franczyzowej,
  4. Budowa i akceptacja własnej restauracji Falla przez inwestora,
  5. Inauguracja – otwarcie restauracji Falla.

Na podstawie doświadczeń Falla, proces ten zazwyczaj trwa od 3 do 4 miesięcy.

Szczegóły o firmie

Falla

Wawrzyniaka 19, 60-506 Poznań

+48 694 615 717

franczyzy@fallawege.pl

UDOSTĘPNIJ:

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *