Falla – franczyza – opinie
O franczyzie – Falla
Falla to synergia innowacyjnej kuchni roślinnej i wpływów kulinarnych Bliskiego Wschodu, której podstawą są zasady slow food. Dania przygotowywane są z lokalnych, świeżych składników, które są wzbogacane orientalnymi przyprawami, tworząc odważne, oryginalne połączenia smakowe i kolorystykę, która rzuca się w oczy. Najważniejszym elementem Falla jest autentyczna pasja do jedzenia.
Przez cztery lata swojej działalności, Falla zgromadziła solidną grupę lojalnych fanów (20 tysięcy na Facebooku, 5 tysięcy na Instagramie) i ugruntowała swoją pozycję w miastach takich jak Warszawa, Gdynia, Gdańsk, Wrocław i Bydgoszcz.
Produkty oferowane przez Falla charakteryzują się najwyższą jakością. W pełni wartościowe dania, oferowane w atrakcyjnych cenach, stanowią doskonałe urozmaicenie dla tych, którzy na co dzień jedzą mięso. Gośćmi Falla są studenci, pracownicy firm, rodzice z dziećmi, a także seniorzy.
System zarządzania restauracjami Falla składa się z pięciu etapów:
- Przedstawienie oferty współpracy potencjalnemu restauratorowi,
- Zatwierdzenie potencjalnej lokalizacji na restaurację Falla,
- Podpisanie umowy franczyzowej,
- Budowa i akceptacja własnej restauracji Falla przez inwestora,
- Inauguracja – otwarcie restauracji Falla.
Na podstawie doświadczeń Falla, proces ten zazwyczaj trwa od 3 do 4 miesięcy.