Easy Wine
O franczyzie – Easy Wine
Pomysł stojący za Easy Wine polega na umożliwieniu każdemu odwiedzającemu cieszenie się komfortowym i przytulnym otoczeniem, bogatym wyborem wyśmienitych win i smacznej kuchni. Ten cel jest osiągany poprzez fuzję sztuki zarządzania barem lub restauracją, innowacyjną technologię oraz najwyższą jakość obsługi klienta. W perspektywie właściciela – franczyzobiorcy, model Easy Wine jest zaplanowany tak, aby zapewnić stale rosnące przychody, jednocześnie utrzymując biznes prostym w obsłudze. W przeciwieństwie do większości gastronomicznych modeli biznesowych, które obarczone są wysokimi kosztami zatrudnienia, Easy Wine pozwala utrzymać te koszty na niskim poziomie, nie zaniedbując jakości obsługi klienta. Wymagane są jedynie jedna lub dwie osoby w kuchni oraz jedna lub dwie osoby w obsłudze klienta w barze/restauracji. Dostarczamy naszym Partnerom całość potrzebnych narzędzi, materiałów i szkoleń, zarówno w zakresie zarządzania barem/restauracją, jak i w zakresie obsługi klienta dla zatrudnianych pracowników.
Dochodowość i trwałość biznesu jest gwarantowana dzięki mocnemu trendowi zainteresowania winem na poziomie europejskim oraz wysokim marżom na sprzedaży starannie dobranych win.
Technologia Easy Wine umożliwia kontrolę porcji podawanego napoju, co pozwala właścicielom monitorować sprzedaż w swoim lokalu. Nasze dystrybutory wina utrzymują każde wino w idealnej temperaturze, by zapewnić optymalny smak. W Easy Wine żadna butelka wina nie pozostaje nieotwarta dłużej niż tydzień.
Posiadamy autorskie oprogramowanie, które zostało stworzone i zintegrowane z naszym systemem sprzedaży, aby obsługiwać karty płatnicze, monitorować ruch, lojalność i kontrolować stan kasy. Nasze oprogramowanie pozwala również na monitorowanie sprzedaży i konsumpcji z dowolnego miejsca na świecie za pomocą komputera lub smartfona. Nasze oprogramowanie bezproblemowo współpracuje z punktem sprzedaży i dystrybutorami win, a my zapewniamy aktualizacje na przyszłość. Zarządzanie barem lub restauracją może być skomplikowane i wymagać wielu obliczeń, aby kontrolować ceny zakupu, zatowarowanie, marketing, zatrudnienie i marże. Easy Wine stworzył zasugerowane marże na każdym produkcie, który sprzedasz, oraz system kontroli kosztów. Te obliczenia mogą być wykorzystane jako wytyczne dla maksymalizacji dochodowości Twojego biznesu.
Zapewnimy Ci narzędzia do modelowania finansowego, dzięki którym będziesz mógł wprowadzać swoje dane dotyczące kosztów, zwrotu z inwestycji i rentowności firmy. Nasz doświadczony sommelier stanie się Twoim sommelierem. Nie musisz zatrudniać dodatkowo eksperta w tym obszarze. Sommelier Easy Wine będzie wspierał Cię w selekcji najlepszych i unikalnych win z całego świata. Chcemy, aby prowadzenie Easy Wine było jak najprostsze i przyniosło Ci sukces biznesowy.
Pomoc dla przedsiębiorcy
- Szkolenia wstępne z obsługi klienta dla kluczowych pracowników;
- Zintegrowany podręcznik operacyjny;
- Kompendium identyfikacji wizualnej zawierające wszystkie składniki potrzebne do marketingowej komunikacji;
- Szczegółowy model finansowy dla pojedynczego baru/restauracji lub przedstawiciela regionalnego;
- Ewaluacja i doradztwo w zakresie wyboru lokalizacji;
- Opcja leasingu wyposażenia;
- Dostosowanie do lokalnych preferencji menu win i dań (jeśli konieczne ze względu na charakterystykę lokalizacji);
- Zasady polityki cenowej i merchandisingu;
- Własne zaawansowane technologie Easy Wine i oprogramowanie;
- Projekt aranżacji wnętrz;
- Atrakcyjne ceny zakupu wina w ramach silnej grupy zakupowej;
- Innowacyjne urządzenia dozujące wino i oprogramowanie po specjalnych cenach dostępne tylko dla naszych franczyzobiorców;
- Możliwość korzystania z zaufanych dostawców mebli, sprzętu i kluczowych produktów po konkurencyjnych cenach;
- Szablon strony internetowej i domeny;
- Stałe szkolenia i wizytacje lokali franczyzowych;
- Stałe wsparcie marketingowe oraz możliwość korzystania ze sprawdzonych narzędzi marketingowych;
- Regularne aktualizacje menu z dostarczaniem przepisów i wskazówek.
Kryteria do współpracy
Nie musisz mieć wiedzy na temat rozwoju i zarządzania barem czy restauracją. My Cię tego nauczymy. Wymagana jest jedynie pasja do dobrej kuchni, doskonałego wina i tworzenia przyjaznej atmosfery dla gości. Oczywiście, musisz być w stanie zainwestować w swoją przyszłość.
Szczegóły o firmie
Punkty własne: 2
Punkty franczyzowe: 2
Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:
Juris Roganovs