Cochise Burger
O franczyzie – Cochise Burger
Cochise Burger to wyrafinowane miejsce, które wyróżnia się unikalnym podejściem do kuchni inspirowanej dzikim zachodem, a w szczególności – burgerami premium i belgijskimi frytkami. Ciesząc się niepowtarzalnym smakiem i oryginalnością swoich kompozycji, Cochise Burger zyskało na popularności, stając się dominującym graczem na łódzkim rynku street food. Firma z sukcesem wprowadziła kanał delivery, co pozwoliło jej utrzymać silną pozycję podczas pandemii. Dodatkowo, udało jej się otworzyć kolejne dwa lokale, które cieszą się nie mniejszą popularnością. Cochise Burger stało się synonimem doskonałej jakości burgerów dla mieszkańców Łodzi. Firma jest skoncentrowana na osiąganiu sukcesów finansowych, oferując wyjątkową propozycję dla miłośników burgerów. Wykorzystując zgromadzoną wiedzę, Cochise Burger zaprasza do współpracy na zasadach franczyzy.
Zachęcamy wszystkich zainteresowanych. Cochise Burger oferuje szansę na otwarcie i prowadzenie własnej burgerowni, korzystając z naszego bogatego doświadczenia i specjalistycznego know-how.
Pomoc dla przedsiębiorcy
- Technologiczny projekt
- Realizacja projektu dekoracji wnętrza
- Udostępniamy nasze rozpoznawalne logo
- Gwarancja wyłączności terytorialnej
- Preliminarne ocenienie potencjału lokalizacji sugerowanej przez franczyzobiorcę
- Szkolenia w zakresie zarządzania restauracją
- Szkolenia dla personelu obejmujące przepisy i technologię przygotowania potraw, obsługi urządzeń i systemu obsługi klienta
- Obecność doświadczonych pracowników Cochise Burger w lokalu franczyzobiorcy kilka dni przed i po otwarciu restauracji
- Włączenie lokalizacji franczyzobiorcy w kampanie reklamowe i promocyjne marki COCHISE
- Tworzenie i udostępnianie projektów materiałów marketingowych
- Ciągłe wsparcie, porady oraz pomoc w rozwiązywaniu potencjalnych problemów podczas współpracy franczyzowej
Szacowany koszt inwestycji
Inwestycja potrzebna do otwarcia burgerowni COCHISE zależy od stanu technicznego i wielkości lokalu:
- Jeżeli lokal był już wcześniej wykorzystywany gastronomicznie, koszt inwestycji zaczyna się od 50 tys. zł
- Jeżeli lokal jest nowy i wymaga przygotowania od zera, koszt inwestycji zaczyna się od 100 tys. zł
Naliczamy opłatę wstępną w wysokości 15.000 zł, która pokrywa wszystkie elementy wsparcia wymienione powyżej. Po otwarciu restauracji dla klientów, franczyzobiorca wpłaca co miesiąc opłatę bieżącą w wysokości 5% od obrotu netto.
Kryteria do współpracy
Propozycja franczyzowa skierowana jest do osób:
- Innowacyjnych, energicznych i przedsiębiorczych
- Chętnych do ukończenia programu szkoleniowego w zakresie zarządzania restauracją
- Gotowych do przestrzegania standardów ustalonych przez franczyzodawcę
- Posiadających odpowiedni kapitał własny
- Posiadających lokal o powierzchni 60-120 m² w miastach liczących powyżej 50 tys. mieszkańców
Jesteś ambitny? Chcesz odnieść sukces finansowy w branży gastronomicznej? Cenisz kontakt z ludźmi? Zadowolenie klientów to dla Ciebie największa nagroda? To oferta jest skrojona na miarę Twoich oczekiwań! Zostań liderem w gastronomii w swoim mieście, dołącz do grona franczyzobiorców!
Szczegóły o firmie
Punkty własne: 5
- Łódź, ul. Sacharowa 30
- Łódź, ul. Piotrkowska 209
- Łódź ul. Umińskiego 12
- Łódź ul. Kusocińskiego 67
- Food Truck
Cochise Łódź Mateusz Lesiak
Sacharowa 30, 92-542 Łódź
Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:
Mateusz Lesiak