Berlin Döner Kebap
O franczyzie – Berlin Döner Kebap
Berlin Döner Kebap to renomowana marka z siedemnastoletnim stażem w sektorze gastronomii, specjalizująca się w serwowaniu kebabów.
Berlin Döner Kebap przekracza utarte schematy. Naszą ekspansję kształtują unikalne artykuły spożywcze, standardy obsługi i wyjątkowe wnętrza lokali. Tworzymy silny, rozpoznawalny na terenie całego kraju brand, z którego zyski odniosą również nasi współpracownicy. Jest to model zaliczany do kategorii casual restaurant. Nie ograniczamy się do roli typowego fast foodu, lecz promujemy koncept, który łączy w sobie wysoką jakość oferowanych produktów i szybką obsługę, jednocześnie nie zapominając o kulturze konsumpcji. Traktujemy każdego gościa z pasją, wprowadzając zarówno nowatorskie elementy (możliwość zamówienia na wynos, dostęp do Wi-Fi, płatności kartą, programy rabatowe), jak i świadomość ekologiczną (używanie w pełni biodegradowalnych naczyń). Całości dopełnia niepowtarzalna, energetyczna atmosfera naszych lokali. Nasza koncepcja w wielu aspektach odróżnia się od innych dostępnych na rynku. Oferujemy autentyczne smaki nawiązujące do Berlina, drugiej stolicy kebabu, poza Turcją. Nasze miejsca zawsze tętnią życiem, dlatego dbamy o regularne odświeżanie menu poprzez wprowadzanie nowych, sezonowych dań.
Pomoc dla przedsiębiorcy
Berlin Döner Kebap oferuje wszechstronną pomoc dla swoich franczyzobiorców:
- Asystuje w przygotowaniu modelu finansowego i symulacji dochodów opartej na aktualnych cenach i kosztach w mieście franczyzobiorcy, oraz na podstawie naszych doświadczeń,
- Ocena zyskowności potencjalnej placówki,
- Wsparcie podczas negocjacji z wynajmującym obiekt,
- Przekazujemy umiejętności, jak efektywnie zarządzać restauracją. Po zawarciu umowy, udostępniamy zbiór standardów sieci,
- Organizujemy wiele szkoleń początkowych dla franczyzobiorców i ich pracowników. Kontynuujemy to wsparcie przez cały okres współpracy,
- Zarządzając jednolitymi standardami sieci, Franczyzodawca odpowiada za tworzenie ogólnokrajowych kampanii marketingowych sieci Berlin Döner Kebap oraz przygotowuje materiały promocyjne dla całego systemu,
- Pomagamy w poszukiwaniu i wyborze odpowiedniej lokalizacji dla lokalu,
- Podczas trwania umowy franczyzowej, zapewniamy ciągły nadzór i szkolenia przeprowadzane w lokalach sieci.
Szacowany koszt inwestycji
600 000 zł – to minimalna inwestycja, w której skład wchodzi:
- 300 000 zł – fundusze własne
- 300 000 zł – finansowanie leasingowe lub kredytowe
Kryteria do współpracy
- minimalny kapitał własny 300 tys. zł,
- lokalizacje w centrach handlowych, w strefach food court o powierzchni (powyżej 50 m2) oraz w parkach handlowych (100 m2)
- miejsce działalności w mieście liczącym powyżej 100 tys. mieszkańców lub lokal położony w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
Oczekujemy, że franczyzobiorca będzie:
- ambitny, przedsiębiorczy i pełen dynamiki,
- miał do dyspozycji wymieniony wcześniej kapitał do zainwestowania,
- gotowy do ukończenia szeregu szkoleń,
- posiadał zdolności menedżerskie, umiejętność zarządzania zespołem,
- wykazywał się wysoką kulturą osobistą.
Szczegóły o firmie
Punkty własne: 30
Punkty franczyzowe: 34
Berlin Döner Kebap
ul. Mierzyńska 17-18, 72-006 Mierzyn
Preferowany rodzaj kontaktu: e-mail