Cudo Vegan Sushi

O franczyzie – Cudo Vegan Sushi

Wyrosłe z fascynacji roślinami, nasycone azjatycką atmosferą, nadające nowy wymiar wegańskim specjałom – CUDO to roślinny fenomen na talerzu, będący wyznacznikiem sushi.

Wizja CUDO to udostępnianie niepowtarzalnej wegańskiej kuchni poprzez składniki najwyższej klasy, unikalne połączenia smaków oraz mistrzowsko zarządzane media społecznościowe, które razem stają się kluczem do sukcesu.

CUDO kieruje swoje działania na wypełnienie brakującego segmentu w sektorze gastronomicznym, który skupia się na roślinach.

Celebrowanie pionierskiego podejścia do kuchni sushi, wprowadzane w urokliwych warunkach i bez użycia składników zwierzęcych, to wizja, którą realizuje restauracja.

Odłóż na bok ryby! Charakterystyczne wegańskie sushi CUDO jest pełne świeżych warzyw, owoców i ziaren. Poprzez zastosowanie nietypowych składników i smaków, dostarczamy zupełnie nowe doświadczenie sushi.

Powyższe elementy razem tworzą rzeczywistość marki CUDO.

 

Schemat funkcjonowania sieci restauracji CUDO VEGAN Sushi opiera się na pięciostopniowym procesie:

  • Prezentacja propozycji współpracy potencjalnemu Restauratorowi,
  • Zatwierdzenie proponowanej lokalizacji dla restauracji CUDO VEGAN Sushi,
  • Podpisanie umowy franczyzowej,
  • Realizacja i przekazanie do użytkowania inwestorowi własnej restauracji CUDO VEGAN Sushi,
  • Inauguracja – uruchomienie restauracji CUDO VEGAN Sushi.

 

Na podstawie zgromadzonych doświadczeń, proces ten zazwyczaj kończy się w ciągu 3-4 miesięcy.

 

Ten innowacyjny projekt jest autorstwa twórców sieci FALLA Restauracje roślinne.

  • CUDO to pełnokrwisty wegański bar sushi. Łącząc tradycyjne techniki sushi z lokalnymi, sezonowymi składnikami, dajemy życie zdrowym, pełnym aromatu i lekkim daniom.
  • Nasza determinacja w stosowaniu produktów najwyższej jakości od etycznych dostawców daje podstawę dla naszych szefów kuchni, by być dumni z serwowanych potraw.
  • Za smaki w CUDO odpowiada utalentowany i innowacyjny szef kuchni – Orson Hejnowicz.

 

Krótki okres zwrotu inwestycji – MAX 2 LATA, oraz bardzo atrakcyjne koszty jedzenia wynoszące 10-15%.

http://www.facebook.com/cudovegansushi/

Pomoc dla przedsiębiorcy

  • Książka franczyzowa, składająca się z podręcznika operacyjnego oraz standardów operacyjnych marki CUDO VEGAN Sushi to nasz pakiet know-how: od aranżacji wnętrza lokalu, poprzez proces rekrutacji pracowników, aż po podanie unikalnych przepisów dań CUDO VEGAN Sushi
  • Zapewniamy profesjonalne szkolenie personelu
  • Promocja, reklama i marketing (prowadzenie mediów społecznościowych)
  • Jest to marka rozpoznawalna, o stabilnie ugruntowanej pozycji na rynku gastronomicznym, ciesząca się dużą popularnością w mediach

Szacowany koszt inwestycji

  • Jednorazowa opłata licencyjna za wejście do sieci wynosi 15 tys. złotych, za co otrzymuje się pakiet szkoleń produktowych
  • Miesięczna opłata franczyzowa zależna od obrotu w danej lokalizacji (6%)
  • Kwota inwestycji kształtuje się w granicach od 80 do 110 tys. złotych. Lokal od 50 m2 do 70 m2

Kryteria do współpracy

  • Lokalizacja w mieście powyżej 100 tys. mieszkańców lub lokal w miejscu o bardzo dużym natężeniu ruchu.
  • Przedsiębiorczość i zaangażowanie.
  • Posiadanie wymaganego kapitału początkowego.
  • Ukończenie szkoleń przeprowadzonych przez Franczyzodawcę.
  • Przestrzeganie wewnętrznych procedur sieci.
  • Uwaga! CUDO może zostać otworzone w lokalu, który ma co najmniej 50 m2!

Szczegóły o firmie

Punkty własne:  CUDO VEGAN Sushi – Górna Wilda 79, 61-563 Poznań

Punkty franczyzowe:  2 w przygotowaniu – Wrocław, Praga (Czechy)

CUDO. Mateusz Łuczyński

Górna Wilda 79, Poznań

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Dział franczyzy

+48 694 615 717

franczyza@cudosushi.pl

UDOSTĘPNIJ: