Gruby Benek

O franczyzie – Gruby Benek

Gruby Benek jest ogólnokrajowym łańcuchem pizzerii, którego ekosystem obejmuje 40 samodzielnych partnerów. Uznanie klientów zyskaliśmy dzięki szerokiemu asortymentowi, unikalnej recepturze ciasta, wyjątkowemu zapleczu technologicznemu oraz kompleksowej standaryzacji wielu aspektów prowadzenia restauracji, co jest tylko kilkoma z wielu korzyści, jakie nasi franczyzobiorcy mogą zyskać.

 

Dwa dekady na rynku Jako sieć, systematycznie monitorujemy rynek i błyskawicznie dostosowujemy się do jego dynamiki. Dysponujemy potwierdzonym doświadczeniem, które opiera się na prawie 20-letniej historii, dzięki czemu jesteśmy solidnym partnerem do współpracy. Jeśli rozważasz rozpoczęcie przygody z własnym biznesem, zobacz, co gwarantujemy naszym partnerom.

Pomoc dla przedsiębiorcy

Decyzja o współpracy z nami zapewnia ci wsparcie na każdym kroku. Jako sieć:

  • realizujemy działania marketingowe o zasięgu krajowym,
  • generujemy zamówienia online dla Twojej restauracji przez naszą stronę www.grubybenek.pl,
  • oferujemy pomoc w doborze lokalizacji i negocjujemy warunki najmu,
  • od chwili podpisania umowy, zyskujesz wsparcie regionalnego koordynatora,
  • otrzymujesz od nas plan techniczny i wizualny Twojego lokalu,
  • wszystkie prace związane z otwarciem restauracji realizujesz według szczegółowego harmonogramu,
  • udostępniamy sprawdzone przez lata kontakty biznesowe wraz z atrakcyjnymi warunkami zakupu,
  • wspieramy w procesie rekrutacji personelu,
  • szkolimy i przekazujemy wszystkie technologie i receptury,
  • przekazujemy procedury operacyjne, standardy działania oraz obsługi klienta,
  • tworzymy spersonalizowany plan kampanii promującej otwarcie Twojego lokalu,
  • dostarczamy bezpłatnie system sprzedażowy, który usprawni codzienną pracę w Twoim lokalu.

Szacowany koszt inwestycji

  • opłata licencyjna – 5 tys. zł netto,
  • opłata franczyzowa – 1,4 tys. zł netto,
  • przewidywany koszt inwestycji – od 150 tys. zł (finalna kwota jest zależna od stanu lokalu, jego metrażu oraz zakresu prac, które trzeba przeprowadzić).

Kryteria do współpracy

Nie wymagamy od franczyzobiorcy doświadczenia w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. Nasz zespół wykwalifikowanych ekspertów przekaże wszystkie niezbędne informacje i nauczy „toczyć ciasto”. Oczekujemy zaangażowania, odpowiedzialności, kreatywności, pozytywnego nastawienia oraz dysponowania wymaganymi środkami finansowymi.

Szczegóły o firmie

Punkty franczyzowe:  45

Gruby Benek sp. z o.o.

ul. H. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź

+48 507 000 063

franczyza@grubybenek.pl

franczyza.grubybenek.pl

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Maciej Adamski

UDOSTĘPNIJ: