Japanos

O franczyzie – Japanos

Zaledwie osiemnastolatka Kana Hashimoto, mistrzyni kulinariów, przybyła do Rumunii z silnym zamiłowaniem do japońskiej sztuki gotowania. Po dwóch dekadach doświadczenia w prowadzeniu restauracji japońskich, postanowiła stworzyć miejsce, które będzie oferować autentyczne smaki Japonii, przy zachowaniu nowoczesności, trendów i dostępnej ceny.

Jej stworzone dania zdecydowanie dostarczą klientom niezapomnianych wrażeń, będąc prawdziwym odbiciem japońskiego smaku.

 

Tożsamość marki Japanos: Bento Sushi Ramen to marka, która czerpie z autentycznej kultury Japonii i sztuki tworzenia sushi, adaptując je do obecnej dynamiki rynku. Z założenia miało to być niezapomniane doświadczenie gastronomiczne, z silną obecnością w internecie, biorąc pod uwagę potrzeby klientów skupiających się na zrównoważonym trybie życia.

Szukamy osoby chętnej do pełnienia roli głównego franczyzobiorcy lub reprezentanta regionalnego.

Pomoc dla przedsiębiorcy

  • projekt wystroju restauracji Japanos,
  • materiały wykorzystane do aranżacji wnętrza restauracji,
  • elementy identyfikacji wizualnej Japanos,
  • kolorystyka zastosowana zarówno w wyglądzie, jak i wyposażeniu restauracji,
  • używane składniki,
  • oryginalne receptury wykorzystywane w japońskich restauracjach,
  • procesy produkcyjne charakterystyczne dla Japanos,
  • plan wystroju kuchni japońskiej z uwzględnieniem sprzętu i specjalistycznych naczyń,
  • wstępne szkolenie dla personelu, szefów kuchni i kadry zarządzającej,
  • stałe szkolenia dla szefów kuchni,
  • indywidualny plan utrzymania porządku zarówno w punkcie sprzedaży, jak i w centralnej kuchni Japanos,
  • plan marketingowy Japanos, zarówno offline, jak i online,
  • podręcznik operacyjny Japanos,
  • stały rozwój i innowacyjność systemu Japanos.

Szacowany koszt inwestycji

Centralna kuchnia – 50.000 euro,

Wyposażenie punktu sprzedaży (restauracji) – 15.000 euro,

Marketing na otwarcie – 5.000 euro,

Samochód chłodniczy – 15,000 euro.

Kryteria do współpracy

Od przyszłych franczyzobiorców wymagamy:

  • doświadczenia w zakresie prowadzenia własnej działalności gospodarczej lub zatrudnienia doświadczonego menedżera;
  • dysponowanie niezbędnym kapitałem umożliwiającym uruchomienie centralnej kuchni i punktów sprzedaży;
  • ukończenie programu szkoleniowego;
  • stosowania się do wewnętrznych procedur firmy.

Szczegóły o firmie

Punkty własne:  4 punkty sprzedaży + kuchnia centralna obsługująca dostawy

Punkty franczyzowe:  10 punktów sprzedaży + 2 kuchnie centralne obsługujące dostawy

Japanos Friends SRL

Str Frederic Chopin 10-12 , sector 2, Bucharest, Rumunia

+40 784 530 535

cristina@japanos.ro

japanos.ro

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Cristina El Majzoub

UDOSTĘPNIJ: