Koku Sushi
O franczyzie – Koku Sushi
Sieć Koku Sushi, zaprojektowana z myślą o koneserach unikalnej kuchni i niecodziennych kombinacji smaków, niewątpliwie zaskoczy każdego swoim oryginalnym podejściem do kunsztu tworzenia tego starodawnego dania. Wnętrza barów zanurzone są w barwach charakterystycznych dla kraju kwitnących wiśni.
Jest to dynamicznie rozwijająca się firma, której fundamenty oparte są na wieloletniej praktyce. Franczyzobiorcom proponują sprawdzony, innowacyjny model prowadzenia restauracji. Obecni są na rynku od 2004 roku.
Pomoc dla przedsiębiorcy
Współpraca z Koku Sushi obejmuje szerokie spektrum wsparcia:
- projektowanie wyposażenia wnętrz,
- dopasowanie wyposażenia do potrzeb lokalu,
- przygotowanie technologicznego projektu dla Sanepidu,
- tworzenie receptur i menu zgodnie z najnowszymi trendami,
- wybór sprawdzonych dostawców (wspólne zakupy),
- Podręcznik Operacyjny – źródło wiedzy,
- miesięczne szkolenia pracowników,
- regularne monitorowanie jakości,
- zasady BHP, instrukcje, Haccap, DPH,
- wsparcie marketingowe (oszczędności dzięki grupowemu drukowaniu materiałów promocyjnych),
- a co najważniejsze, 18-letnie doświadczenie w zarządzaniu barami sushi (minimalizuje ryzyko braku wiedzy i popełnienia błędów).
Szacowany koszt inwestycji
Koszt inwestycji jest zależny od typu lokalu:
KOKU SUSHI – wersja podstawowa: 120 tys. zł. + koszty remontu
KOKU SUSHI PREMIUM – wersja luksusowa: 300 tys. zł. + koszty remontu
KOKU SUSHI – wersja bez sali konsumpcyjnej: 40 tys. zł. + koszty remontu
Opłata licencyjna: 25 tys. zł dla KOKU Sushi STANDARD, KOKU Sushi PREMIUM, KOKU Sushi POINT
Opłata miesięczna:
KOKU SUSHI POINT – 2000 zł
KOKU SUSHI – 2500 zł
KOKU SUSHI PREMIUM – 3000 zł
Kryteria do współpracy
Wielkość lokalu:
- 70-100 m2 (KOKU Sushi),
- 120-160 m2 (KOKU Sushi Premium)
- 40 m2 (KOKU Sushi POINT)
Kryteria dołączenia:
- akceptacja lokalizacji,
- podpisana umowa,
- solidne zaplecze finansowe,
- pełne zaangażowanie.
dla miast do 150 tys. mieszkańców – wyłączność,
dla miast powyżej 150 tys. mieszkańców – decyzje są podejmowane indywidualnie.
Szczegóły o firmie
Punkty własne: 4
Punkty franczyzowe: 47
Gastronom S.C.
Jana Kilińskiego 7/1, 15-089 Białystok
Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:
Mariusz Olechno