Mr. Kebab

O franczyzie – Mr. Kebab

Mr. Kebab, w ramach swojego systemu franczyzowego, oferuje fast food o wyjątkowym charakterze, charakteryzujący się obfitością mielonego mięsa i hamburgerów. Kebab – znany towar, ale teraz podnoszący poprzeczkę smaku, soczystości i wyjątkowości, a to wszystko dzięki globalnej sieci Mr. Kebab.

 

W parze z innymi umiejętnie dobranymi produktami, promującymi filozofię zdrowego jedzenia, proponuje ideę dobrze zaplanowanej i doskonale zaopatrzonej kuchni fast food, skoncentrowanej wokół kebabu, zapewniając pewność doskonałej jakości oferty dla klientów.

 

Sprawiając, że doskonała jakość obsługi idzie w parze z propozycją Mr. Kebab, oferuje możliwość dołączenia do międzynarodowej sieci i przyczynienia się do zadowolenia klientów, niezależnie od miejsca ich pobytu. Ma to również pozytywny wpływ na osiągane wyniki sprzedaży i kondycję finansową.

 

Mr. Kebab umożliwia włączenie się do globalnej rodziny marki, specjalizującej się w wysokiej jakości napojach. Zapewnia możliwość pracy w systemie, który gwarantuje wsparcie na każdym etapie, szkolenie personelu oraz niezbędne wskazówki, aby osiągnąć sukces.

Pomoc dla przedsiębiorcy

  • poszukiwanie odpowiedniej lokalizacji,
  • pomoc podczas targów,
  • wsparcie podczas implementacji,
  • pomoc w trakcie rozpoczęcia działalności.

Szacowany koszt inwestycji

  • Początkowy nakład finansowy wynosi od 40 do 80 tys. euro (w zależności od rozmiaru lokalu),
  • Licencja podstawowa: 10 tys. euro,
  • Miesięczne opłaty: 5% obrotów.

Kryteria do współpracy

Lokal musi spełniać następujące wymagania:

  • około 50 mkw. (jeżeli strefa siedząca jest współdzielona),
  • około 100 mkw. z przestrzenią siedzącą.
  • Przewiduje się także możliwość umieszczenia stoiska na zewnątrz:
  • około 35 mkw. bez miejsc do siedzenia (tylko stojące),
  • około 70 mkw. z miejscami do siedzenia.

Szczegóły o firmie

Punkty własne:  1

Punkty franczyzowe:  3

Mr. Kebab s.r.o.

Vozárová 1, 040 17 Koszyce, Słowacja

+421 903 900 150

lelo@mrkebab.eu

mrkebab.eu

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Ing. Ľubor Lelovits

UDOSTĘPNIJ: