New York Pizza Department
O franczyzie – New York Pizza Department
W naszej młodości byliśmy zauroczeni możliwością poznania Stanów Zjednoczonych, kraju, który jawił się nam jako magiczne miejsce, gdzie marzenia stają się rzeczywistością, a bogactwo jest na wyciągnięcie ręki. Kiedy kilka lat później odwiedziliśmy Nowy Jork, nauka była prosta: marzenia należy spełniać. Z tą myślą założyliśmy w 2009 roku New York Pizza Department (NYPD), marząc o tym, aby nasz Amerykański Sen trwał jak najdłużej. Teraz masz szansę, aby także Ty spełnić swoje marzenia o własnej restauracji. Chcemy Ci w tym asystować!
Głównym naszym celem było przekazanie esencji smaków Nowego Jorku na polskie stoły. Wystrój naszych restauracji, przypominający klasyczny zachodni dinner bar, profesjonalna obsługa, a przede wszystkim wyśmienite amerykańskie pizze, burgery i makarony, to nasz znak rozpoznawczy. W Nowym Jorku czas jest cenniejszy niż złoto, dlatego opracowaliśmy specjalny system szybkiej i efektywnej realizacji zamówień. Dbamy o terminowe dostawy, a nasi dostawcy dostarczają pizzę na czas. Autentyczne nazwy dań, rodem z amerykańskiego menu, dopełniają nasze gastronomiczne podróże po USA.
Nasze doświadczenie, zdobyte na rynku krakowskim, oraz solidna reputacja wśród lokalnych pizzerii umożliwiły nam podzielić się naszą wiedzą i umiejętnościami z innymi miłośnikami kuchni i kultury USA. Chcielibyśmy oferować Ci możliwość dołączenia do systemu franczyzowego New York Pizza Department.
Pomoc dla przedsiębiorcy
- Szkolenia na wysokim poziomie,
- Przeniesienie wiedzy,
- Podręcznik operacyjny,
- Wsparcie i pomoc na każdym etapie,
- Gwarancja wyłączności terytorialnej,
- Brak konieczności posiadania doświadczenia w branży,
- Różnorodność dostawców,
- Gwarantowana jakość oferowanego produktu,
- Przystępna bariera wejścia,
- Szybkie osiągnięcie progu rentowności.
Każdy nasz partner otrzyma pomoc i wsparcie zarówno przy otwarciu lokalu, jak i podczas prowadzenia własnej restauracji pod szyldem New York Pizza Department. Oferujemy również pełne i bezpłatne szkolenie dla partnera oraz jego personelu.
Współpracujemy z największymi dystrybutorami w sektorze HORECA, co gwarantuje najwyższą jakość dostarczanych produktów przy bardzo atrakcyjnych cenach.
Szacowany koszt inwestycji
35 tys. zł netto – urządzenia.
5 tys. zł netto – opłata za dołączenie do sieci NYPD.
Miesięczna opłata franczyzowa – 1 tys. zł netto.
Kryteria do współpracy
Lokal o powierzchni minimum 30 m²,
Zasilanie elektryczne minimum 20kW,
Mechaniczna wentylacja,
Minimum 2 wejścia do lokalu,
Minimalna wysokość lokalu – 3 metry.
Szczegóły o firmie
Punkty własne: 2
Punkty franczyzowe: 40
Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:
Tomasz Jench