Pizza Bunga
O franczyzie – Pizza Bunga
Za stworzenie i doskonalenie tej koncepcji przez ponad dziesięć lat odpowiada grupa bliskich przyjaciół. To oni połączyli w marki włoską pasję do pizzy z amerykańskim podejściem. Budują swoje wizerunek poprzez pracę z wykwalifikowanymi pracownikami i korzystanie z produktów najwyższej jakości. Wyróżniają się swoim aromatycznym ciastem, doskonałymi dodatkami, autorskimi sosami oraz ekspresową dostawą. Finalny efekt jest niepowtarzalny, tworząc dużą wartość dla zarówno konsumentów, jak i franczyzodawców.
Sektor gastronomiczny wymaga szczególnej uwagi dla detali, które mogą przesądzić o sukcesie. Dla wielu przedsiębiorstw cienka linia oddziela zysk od straty. Stałe koszty są wysokie, co oznacza, że tylko najbardziej efektywne zarządzanie zasobami zapewni oczekiwane rezultaty.
Zanim zdecydowaliśmy się na oferowanie franczyzy pod naszym szyldem, mieliśmy już dobrze oceniany produkt. Nie zadowoliliśmy się tym i przez wiele lat doskonaliliśmy procesy produkcji, mając na uwadze rozwój programu franczyzowego. Przez cały ten czas koncentrowaliśmy się na poprawie organizacji pracy i efektywności, aby zapewnić jak największą wartość dla klienta przy jak najmniejszym nakładzie kosztów. Nieustannie inwestujemy w rozwój naszej infrastruktury internetowej. Nasza marka to suma doświadczeń, opracowanych procedur, standardów i systemów zarządzania, które chcemy podzielić z naszym franczyzobiorcą.
Pomoc dla przedsiębiorcy
Zapewniamy pomoc na wszystkich poniższych etapach:
- selekcja lokalu i lokalizacji;
- projekt i aranżacja wnętrza;
- zamówienie i instalacja wyposażenia;
- pierwsza dostawa surowców;
- rekrutacja personelu.;
- organizacja kampanii reklamowych;
Szacowany koszt inwestycji
- opłata wstępna: 7 tys. zł netto (w tym szkolenie pracowników i pakiet materiałów reklamowych).
- minimalny koszt inwestycji: 80 tys. zł netto.
- opłata licencyjna: 5% obrotu netto.
Kryteria do współpracy
- lokal o powierzchni co najmniej 40m2;
- mechaniczna wentylacja;
- przyłącze elektryczne o mocy min. 15 kW;
- wysokość pomieszczeń min 3m;
- miasto o populacji powyżej 50 tys. mieszkańców.
Szczegóły o firmie
Punkty własne: 4
Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:
Michał Jakowczyk