Kulinarne Poddasze

O franczyzie – Kulinarne Poddasze

Kulinarne Poddasze to centrum usługowo-edukacyjne, które proponuje między innymi Kreatywne Warsztaty Kulinarne dla osób w każdym wieku. Prowadzone są one w nietuzinkowy, autorski sposób, tak aby każdy uczestnik, niezależnie od stopnia zaawansowania, zyskał z nich satysfakcję oraz nowe umiejętności do zastosowania w swoim własnym domu. Dla najmłodszych uczestników, to KULINARNE SPEKTAKLE, które zapewniają wirtualną podróż poprzez czas i przestrzeń do różnych miejsc, wprowadzające w magiczny świat kulinariów z różnych stron świata, wykorzystując smak, zapach i dotyk. Dzieci mają też szansę rozwinąć swoje zdolności kulinarne, samodzielnie przygotowując potrawy związane z tematem zajęć. Kulinarne Poddasze to nie tylko przestrzeń, ale również ponad dwadzieścia unikalnych, autorskich warsztatów na różne poziomy zaawansowania i tysiące zadowolonych uczestników.

Pomoc dla przedsiębiorcy

  • Ekspertyza z zakresu organizacji spektakli kulinarnych;
  • całościowe wsparcie od strony franczyzodawcy, w tym wsparcie marketingowe;
  • administracja stronami społecznościowymi, w tym współzarządzanie kalendarzem i rezerwacjami;
  • cykliczne spotkania i szkolenia z franczyzodawcą;
  • asysta przy wyborze i wyposażeniu lokalu;
  • dostęp do wszystkich obecnych i przyszłych spektakli kulinarnych;
  • otrzymanie swojego wyłącznego terytorium;
  • pomoc w zdalnej obsłudze klienta;
  • elastyczność w każdej sytuacji.

Szacowany koszt inwestycji

  • Opłata licencyjna: 20.000 zł
  • Zakres inwestycji: 40.000 – 80.000 zł
  • Opłaty miesięczne: 2000 zł + 2,5% od obrotu dla pojedynczej sali.
  • Dla większej liczby sal: ustalenia są indywidualne
  • Potencjalne wsparcie w sferze finansowania inwestycji

*kwoty netto

Kryteria do współpracy

  • lokal o powierzchni 90m2, w tym 60m2 to sala główna + 30 m2 na zaplecze z kuchnią;
  • każda następna sala powinna mieć co najmniej 25m2;
  • miasta z populacją przekraczającą 20.000 mieszkańców są preferowane;
  • posiadanie własnej działalności gospodarczej lub gotowość do jej założenia;
  • lokal z klimatyzacją, lub możliwością jej zainstalowania.

Szczegóły o firmie

Punkty własne:  1

Strych Polska Spółka z o.o.

Świętojańska 7, 08-110 Siedlce

+48 726 090 090

franczyza@kulinarnepoddasze.pl

kulinarnepoddasze.pl

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Aleksandra Michalska

UDOSTĘPNIJ: