Chilli Mili

O franczyzie – Chilli Mili

Sukces sieci gastronomicznej Chilli Mili jest podyktowany przez menu złożone z soczystego kurczaka w chrupiącym płaszczu.

Zakorzeniony w filozofii sieci jest podstawowy postulat – jakość produktów serwowanych Gościom stanowi fundament ich biznesowego triumfu. Znakomity smak kurczaka, wynik unikalnej metody jego przygotowania i panierowania, sprawia, że serwowane potrawy zdobywają uznanie szerokiego grona odbiorców.

 

Wyjątkowość prowadzenia restauracji z kuszącym kurczakiem w menu tkwi w rozległej grupie docelowej. Menu sieci Chilli Mili uwzględnia potrzeby najmłodszych, proponując zestawy dla dzieci, ale nie zapomina o miłośnikach lekkich sałatek czy tortilli. Goście mogą wybierać pomiędzy kubełkami pełnymi chrupiących kawałków kurczaka oraz szeroką gamą burgerów o różnym poziomie cenowym.

Klientele przypaść do gustu również zimne napoje dostępne w systemie „Dolewki”. To atrakcyjna oferta dla klientów, a dla franczyzobiorców – możliwość zwiększenia zysków z wysoko marżowego produktu oraz znaczny wzrost sprzedaży napojów w porównaniu z tradycyjnymi butelkami czy puszkami.

 

Wszystkie powyższe aspekty to jedynie niewielka część wiedzy, jaką zgromadzono i która jest wykorzystywana w sieci Chilli Mili.

Teraz nadszedł czas na podjęcie decyzji. Wybierz Chilli Mili.

Pomoc dla przedsiębiorcy

W ramach wsparcia, sieć oferuje:

  • doradztwo przy wyborze lokalizacji,
  • przygotowanie technologicznego projektu lokalu pod kątem serwowania kurczaków przez rzeczoznawcę sanitarnego,
  • nowoczesny, unikalny projekt wnętrza, utrzymany w jednolitej dla całej sieci stylistyce,
  • wszechstronne menu bazujące na potrawach z kurczaka w panierce, wraz z kompletnymi przepisami i wyliczeniem kosztów spożywczych,
  • standardy operacyjne oraz zasady obsługi klienta,
  • szkolenia i warsztaty dla franczyzobiorców, menadżerów restauracji i personelu,
  • materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych,
  • centralny system zamówień, gwarantujący konkurencyjne ceny i sprawdzonych dostawców,
  • wsparcie i doradztwo także po otwarciu restauracji.

Szacowany koszt inwestycji

Całkowity koszt inwestycji (remont i wyposażenie) wynosi około 180 tys. zł, wstępna opłata wynosi 3 tys. zł, a nie ma miesięcznych opłat franczyzowych. W przypadku dysponowania innym budżetem, zachęcamy do kontaktu – dla każdego znajdzie się odpowiednie rozwiązanie!

Kryteria do współpracy

Wymagania, jakie stawia sieć to:

  • minimalna powierzchnia lokalu wynosząca 70 m²,
  • minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.,
  • lokal powinien być zlokalizowany w miejscu łatwo dostępnym i widocznym, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy,
  • przestrzeganie zasad działania zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy),
  • zaangażowanie i umiejętności zarządzania,
  • brak wymagań dotyczących doświadczenia w gastronomii!

Szczegóły o firmie

Punkty franczyzowe: 10 lokali w Polsce

Cartel Foods

Opolska 88, Walidrogi, 46-050 Tarnów Opolski

+48 668 104 846

sales@cartelfoods.pl

chillimili.pl

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Przemek Krzywański

UDOSTĘPNIJ: