Chilli Mili
O franczyzie – Chilli Mili
Sukces sieci gastronomicznej Chilli Mili jest podyktowany przez menu złożone z soczystego kurczaka w chrupiącym płaszczu.
Zakorzeniony w filozofii sieci jest podstawowy postulat – jakość produktów serwowanych Gościom stanowi fundament ich biznesowego triumfu. Znakomity smak kurczaka, wynik unikalnej metody jego przygotowania i panierowania, sprawia, że serwowane potrawy zdobywają uznanie szerokiego grona odbiorców.
Wyjątkowość prowadzenia restauracji z kuszącym kurczakiem w menu tkwi w rozległej grupie docelowej. Menu sieci Chilli Mili uwzględnia potrzeby najmłodszych, proponując zestawy dla dzieci, ale nie zapomina o miłośnikach lekkich sałatek czy tortilli. Goście mogą wybierać pomiędzy kubełkami pełnymi chrupiących kawałków kurczaka oraz szeroką gamą burgerów o różnym poziomie cenowym.
Klientele przypaść do gustu również zimne napoje dostępne w systemie „Dolewki”. To atrakcyjna oferta dla klientów, a dla franczyzobiorców – możliwość zwiększenia zysków z wysoko marżowego produktu oraz znaczny wzrost sprzedaży napojów w porównaniu z tradycyjnymi butelkami czy puszkami.
Wszystkie powyższe aspekty to jedynie niewielka część wiedzy, jaką zgromadzono i która jest wykorzystywana w sieci Chilli Mili.
Teraz nadszedł czas na podjęcie decyzji. Wybierz Chilli Mili.
Pomoc dla przedsiębiorcy
W ramach wsparcia, sieć oferuje:
- doradztwo przy wyborze lokalizacji,
- przygotowanie technologicznego projektu lokalu pod kątem serwowania kurczaków przez rzeczoznawcę sanitarnego,
- nowoczesny, unikalny projekt wnętrza, utrzymany w jednolitej dla całej sieci stylistyce,
- wszechstronne menu bazujące na potrawach z kurczaka w panierce, wraz z kompletnymi przepisami i wyliczeniem kosztów spożywczych,
- standardy operacyjne oraz zasady obsługi klienta,
- szkolenia i warsztaty dla franczyzobiorców, menadżerów restauracji i personelu,
- materiały marketingowe, filmy reklamowe, zdjęcia z profesjonalnych sesji zdjęciowych,
- centralny system zamówień, gwarantujący konkurencyjne ceny i sprawdzonych dostawców,
- wsparcie i doradztwo także po otwarciu restauracji.
Szacowany koszt inwestycji
Całkowity koszt inwestycji (remont i wyposażenie) wynosi około 180 tys. zł, wstępna opłata wynosi 3 tys. zł, a nie ma miesięcznych opłat franczyzowych. W przypadku dysponowania innym budżetem, zachęcamy do kontaktu – dla każdego znajdzie się odpowiednie rozwiązanie!
Kryteria do współpracy
Wymagania, jakie stawia sieć to:
- minimalna powierzchnia lokalu wynosząca 70 m²,
- minimalna liczba mieszkańców – 10 tys.,
- lokal powinien być zlokalizowany w miejscu łatwo dostępnym i widocznym, o dużym natężeniu ruchu pieszego, preferowane witryny od strony ulicy,
- przestrzeganie zasad działania zgodnie ze standardami Chilli Mili („know-how” firmy),
- zaangażowanie i umiejętności zarządzania,
- brak wymagań dotyczących doświadczenia w gastronomii!
Szczegóły o firmie
Punkty franczyzowe: 10 lokali w Polsce
Cartel Foods
Opolska 88, Walidrogi, 46-050 Tarnów Opolski
Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:
Przemek Krzywański