Cukrem i Solą

O franczyzie – Cukrem i Solą

Osobom, które rozważają założenie swojego przedsiębiorstwa lub poszerzenie istniejącej działalności, sugerujemy możliwość korzystania z franczyzy oferowanej przez markę „Cukrem i Solą”.

Od 2017 roku zajmują się działalnością gastronomiczną, co dało im możliwość stworzenia pewnego i klarownego konceptu restauracyjnego, umożliwiającego generowanie stałych dochodów.

Lokal gastronomiczny z ich sieci może stanowić główne źródło zarobku lub może być łatwo zintegrowany z inną działalnością gospodarczą. Diverse asortyment, unikatowe formuły i regularna współpraca z dostawcami to dodatkowe atuty dołączania do „Cukrem i Solą”.

 

Flagowym produktem są zapiekanki przygotowywane na miejscu, dostępne w klasycznej wersji z pieczarkami i cebulą lub z sosem pomidorowym i świeżymi dodatkami. Mają też w swojej ofercie takie delikatesy jak smaczne lody, grillowane kanapki, skręcone ziemniaki, belgijskie frytki, chrupiące churrosy, bubble tea i wyśmienite kawy. Zależnie od pory roku, menu jest wzbogacone o dodatkowe produkty, które przyciągają więcej klientów. W okresie jesienno-zimowym oferują na przykład gorącą czekoladę, a w gorące dni orzeźwiające koktajle.

 

Ich lodziarnie połączone z ciepłymi przekąskami zapewniają stabilne dochody przez cały rok.

Proponują prowadzenie „Cukrem i Solą” w dwóch różnych modelach biznesowych. Pierwszy z nich to koncepcja sprzedaży w lokalu stacjonarnym o powierzchni od 20m2, a drugi w przyczepie gastronomicznej. W obu przypadkach, sprzedaż może być prowadzona zarówno latem, jak i zimą. Food truck oferuje dodatkowe możliwości jeśli chodzi o znalezienie odpowiedniej lokalizacji – jeżeli miejsce okazuje się nieatrakcyjne, przyczepa, dzięki swojej mobilności, pozwala na zmianę obszaru sprzedaży.

 

W rozwój swojej sieci na terenie całego kraju wkładają pełne zaangażowanie, doświadczenie i merytoryczne umiejętności.

Zachęcają do współtworzenia z nimi tych wyjątkowych miejsc.

Zachęcają do kontaktu, aby dowiedzieć się więcej o szczegółach i omówić dodatkowe możliwości prowadzenia „Cukrem i Solą”.

Pomoc dla przedsiębiorcy

  • pomoc w znalezieniu odpowiedniego miejsca;
  • projekt technologiczny;
  • marketing;
  • wiedza na temat prowadzenia punktu i zarabiania;
  • wsparcie przy otwarciu i uruchomieniu punktu;
  • szkolenia dla franczyzobiorcy;
  • szkolenia dla pracowników;
  • stałe wsparcie;
  • w pełni wyposażoną przyczepę;
  • księgę przepisów.

Szacowany koszt inwestycji

Nie wymagają opłaty wstępnej, a kapitał na start może zaczynać się już od 30 tys. zł netto w przypadku leasingu.

  • przyczepa gastronomiczna od 500 zł netto miesięcznie;
  • stacjonarne miejsce sprzedaży od 850 zł netto miesięcznie.

Kryteria do współpracy

  • przedsiębiorczy charakter;
  • brak doświadczenia w gastronomii nie jest przeszkodą – udzielą niezbędnej wiedzy i wsparcia;
  • wkład własny na start;
  • zdolność do pracy zespołowej;
  • nastawienie na profesjonalny sukces.

Szczegóły o firmie

Punkty własne:  3

Punkty franczyzowe:  10

TEL-KAM Kamil Woźniak

Księżycowa 8, 05-200 Wołomin

+48 691 918 001

franczyza@cukremisola.pl

cukremisola.pl

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Kamil Woźniak

UDOSTĘPNIJ: