Felix Chicken

O franczyzie – Felix Chicken

Firma specjalizuje się w przygotowywaniu kruchego, panierowanego kurczaka, którego sekretna receptura była doskonalona przez lata. Obecnie, ich kurczak zachwyca swoim wyjątkowym smakiem, mogącym rywalizować z globalnymi markami.

Firma rozpoczęła działalność w 2001 roku, a system franczyzowy wprowadzono w 2013 roku. Proponują możliwość założenia własnej restauracji pod brandem Felix Chicken, zarówno w formie baru z jedzeniem podawanym w jednorazowych opakowaniach o wysokiej jakości, jak i restauracji z obsługą kelnerską.

Pomoc dla przedsiębiorcy

  • Działalność pod marką Felix Chicken.
  • Zasób wiedzy Know-How.
  • Pomoc w znalezieniu właściwej lokalizacji.
  • Wsparcie w dekoracji wnętrza.
  • Wsparcie w przygotowaniu projektów technicznych oraz odbiorach Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
  • Wspólne kampanie reklamowe.
  • Szkolenia dla pracowników, udostępnianie sekretnych receptur.
  • Operacyjne procedury oraz standardy obsługi klienta.
  • Stała pomoc i indywidualne rozwiązywanie problemów.

Szacowany koszt inwestycji

  • Minimalna suma inwestycji wynosi 65 tys zł.
  • Opłata miesięczna wynosi 800zł.
  • Opłata jednorazowa wynosi 3500zł (obejmująca: szkolenie personelu i właściciela, podręcznik operacyjny, projekty materiałów reklamowych).

Kryteria do współpracy

Wymagania dotyczące powierzchni lokalu gastronomicznego:

  • 60m2 dla strefy Food Court.
  • 80m2 dla lokalu wolnostojącego.
  • Aktywne zaangażowanie w proces tworzenia i utrzymaniu restauracji.

Szczegóły o firmie

Punkty własne:  1

Punkty franczyzowe:  9

Spartakus System sp. z o.o.

ul. M. Konopnickiej 16/11, 33-300 Nowy Sącz

+48 798 851 580

spartakus.catering@onet.eu

felixchicken.pl

Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:

Łukasz Pyszczak

UDOSTĘPNIJ: