Hej Pizza
O franczyzie – Hej Pizza
Pionierska w Polsce, unikalna franczyza food trucka typu pizzeria dostępna dla wszystkich.
Pizza jest jednym z najbardziej preferowanych dań przez Polaków. Od dawna jest liderem w sprzedaży dostarczanego jedzenia, zdobywając ponad 60% tego segmentu rynku.
Dzięki zaprojektowaniu idei opartej na mobilnym food trucku, Hej Pizza staje się niezwykle wszechstronnym punktem gastronomicznym, oferującym pełne spektrum możliwości dotarcia do klientów, nawet podczas restrykcji spowodowanych lockdownem.
Najświeższe technologie importowane bezpośrednio z Włoch sprawiają, że pizze podawane w Hej Pizza to towary najwyższej klasy, o wyjątkowym i unikatowym smaku, nie wymagające zatrudnienia doświadczonych pracowników. Przygotowanie jednej pizzy trwa około 6 minut, co pozwala nam z powodzeniem konkurować w sektorze street food i fast food.
Pomoc dla przedsiębiorcy
Naszym partnerom franczyzowym oferujemy:
- gotowy do działania, w pełni wyposażony food truck;
- szkolenia i wsparcie koordynatora;
- asystę w zdobyciu odpowiedniego miejsca;
- dostawy półproduktów;
- pomoc marketingową.
Szacowany koszt inwestycji
- Minimalny kapitał inwestycyjny to około 20 tysięcy złotych.
- Opłata licencyjna od trzeciego miesiąca prowadzenia działalności wynosi 500 zł/miesięcznie.
Kryteria do współpracy
Dzięki innowacyjnym strategiom, franczyza Hej Pizza jest praktycznie dostępna dla każdego. Nie stawiamy specjalnych wymagań naszym partnerom biznesowym. Lokale mogą być umiejscowione prawie w każdej lokalizacji, a partnerami franczyzowymi mogą stać się zarówno osoby, które poświęcą się wyłącznie temu przedsięwzięciu, jak i osoby pracujące zawodowo, które szukają tzw. „drugiego źródła dochodów”.
Szczegóły o firmie
Punkty własne: 2
Punkty franczyzowe: 3
Osoba do kontaktu dla zainteresowanych:
Krzysztof Borowiec